Helsingin kaikkiin leikkipuistoihin saadaankin järjestymään kesäruokailua, kun Helsingin Sanomat ryhtyy sosiaaliviraston yhteistyökumppaniksi Herttoniemen ja Mäkitorpan leikkipuistoissa ensi maanantaista alkaen.
 

Ruokaa tulee sponsorituella kesäkuussa myös Brahen ja Viikarin puistoihin, joissa lasten vanhemmat vastaavat toiminnasta itse koko kesäkuun.
     
Ruokailu järjestyy tuen avulla myös 35 leikkipuistoon elokuun alusta koulujen alkamiseen. Sosiaalilautakunta päätti aiemmin, että 70 leikkipuistosta vain 33 puistossa on tarjolla kesäruokailua elokuun ensimmäisinä viikkoina.

Perhekeskustoiminnan päällikkö Sisko Lounatvuori sosiaalivirastosta arvioi, että auki olevissa puistossa käy keskimäärin jopa sata ruokailijaa päivittäin. "Kaupunki kokeilee yhteistyötä ensimmäisen kerran ulkopuolisen kumppanin kanssa. Tässä tapauksessa HS kattaa kustannukset, jotka syntyvät, kun ruoka tilataan Palmialta", Lounatvuori kertoo.
     
Leikkipuistojen toiminnasta löytyy lähipäivinä tietoa internetistä www.hel.fi /sosv/puistot/kesa_ 05.htm ja ruokalistat ovat osoitteessa www.hel.fi/sosv/puistot/kesaruoka.htm

Hatut pois Hesarille!!!